torsdag 2 oktober 2008

Nattens övningar

Kan du tänka dej att tappa en typ helfull nagellacksburk i golvet i badrummet sisådär 1 på natten?
På natten vaknar du av att du är kissnödig. Det finns ju inget annat att göra än att besöka the laidies (eller the mens om du är sån). Om du besitter ett långt hår, önskar du att sätta upp det för att få bort det från facet under natten.
Toaletten är mörk, för att du inte ska bli pigg, och kan strax blunda om igen. Nu sticker du endast in handen i badrumsskåpet för att plocka fram ett lämpligt hårband. Strax hör du bara ordet: crasch! Precis så låter det.
Individen som befinner sig på toaletten tänker sig att det var väl en deo som hamnade i backen. Men efter några sekunders betänketid bestämmer sig ändå männskan för att tända lampan för att få sina tankar bekräftade.
Då rubbas hela ens tankevärd. Hela golvet, väggen och handfatet pryds av röd färg. Då börjar en halvtimmes gnuggande. Mitt i natten.
Hur tas nagellack bort? Tanken slår en att aceton används ju på naglar. Så det borde funka här med.
Nästintill en hel burk aceton och 1 ½ rulle toapapper och en halv timme senare är toaletten nästan som tidigare. Vissa partier har en rosa nyans, men inte värre än så.
Jag har nu (morronen efter) en lätt huvudvärk och rosa,röda fingrar. Acetonet är slut. Så ska ta mej iväg för att köpa lite nagelfärgsborttagning och ska väl köpa mej ett nytt nagellack. Kanske winter red denna gång...
Ciaoo o god frukost!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skööönt att läsa din blogg...man blir så glad...OJ Oj tur att det finns ACETON/
mammsen

Anonym sa...

Hej! Måste bara säga att det är underhållande att få läsa ur din blogg, fräst ditt senaste inlägg. Du beskriver det så bra att man verkligen lider med dig!
Första gången, men inte sista jag besöker din blogg :)
Kram/ Oscar, Alingsås (Malmö)

F sa...

haha, NOOO, sån himla otur! sjukt roligt skrivet, linda, hahahaha

Anonym sa...

Näääääe! Det är då man hellre hade legat kissenödig en hel natt än att gå upp!
Hahaha! (Jag får skratta lite va?!)

Jenny sa...

hahahaa åååååh! bara att bita sig i läppen och börja torka. men så irriterande!