tisdag 22 januari 2008

Grejs om lite ditt o datt

Måste ge hela världen, Sverige, Stockholm... eller kanske alla ni 3 som läser detta, det goaste snacksreceptet ever:
Varva nachos, tacosås o småbitars ost (dvs riven) i en ungssäker form (eftersom den ska in i värmen) o stoppa in i ugnen. Efter en stund, avnjuts rätten med fingrarna, eller med gaffel. Riktigt gott med Pepsi Max till!! I det här hushållet har vi ätit det igår, ida o i lördags, o lovar att det är en hit! Kvällen är fulländad!!
Annars måste jag säga att har haft en helskön helg. Lärt mej massa nytt o även försökt o lära mej vissa saker flera gånger, men det går inte in, som tex ordet "brasklapp". Vad i hela världen e det??

Livliga diskussioner har helgen även givit, som vad ostbågar egentligen luktar. En annan avskyr just diskussioner, men tur att man bara kan hålla flabben när man känner att det börjar gå åt det hållet. Då e det bara att låtsas va upptaget av annat, eller nåt!

Kuliga med helgen e att vi har lärt känna nytt folk, o rekommenderar det starkt. Do it! Om du inte känner mej, så kan även det rekommenderas ;) haha

Kan säga att Muffinsfabriken e ett gott fikaställe, o Gamla Stan erbjuder sköna snurrgrejer på lekplatsen. Filippa gör himla goda kladdkaksmuffins (finns i vår frys så ni vet) o i Pratmakarna vinner tjejer, men i Singstar vinner inte jag. Gud har ett syfte med mitt liv o känner mej verkligen älskad av honom. I´m lovin it!

Nu ska jag kissa, o kanske även du.
Hörs!

2 kommentarer:

F sa...

jaa, jag var också och kissade precis!

Anonym sa...

http://sv.wikipedia.org/wiki/Brasklapp

Gå till den länken Linda! Det kan nog reda ut ett och annat! : )

//Albin