fredag 14 mars 2008

Jaaaaaa!!!

Kameran är hittad!!!! Halleluulijaaa!! Nu vill man bara ropa ut, gråta en skvätt av glädje, o ropa massa igen!!
Jo, kanske läst Filippas blogg om den borttappade kameran. Jo, igår hade vi en riktigt skoj dag. Med allt från scones-frukost, Converse-inköp, pannkakor med socker till lunch, till amerikamat med gratis Pepsi Max-refil på Friday´s på kvällen.
Under vår busstur till Slussen, mot Stureplan, tog vi massa kort på oss (Linda målar naglarna, vi har nya skor blabla) När vi sedan går av t-banan på Östermalmstorg märker vi att kameran, systemkameran, inte är med oss. Den har blivit kvar på bussen. På sätet längst bak i bussen. Himla tråkigt!! Födelsedagsbarnet blir milt sagt ledsen o jag o Jossan försöker tänka logiskt: Vad göra nu?!?! I t-banan tar vi i allafall o ber till våran Gud. Ber om hjälp. Han kan ju faktiskt göra någonting. Sedan går vi med trista steg mot Friday´s, där vi möter upp Albin, Lasse o Bäckis. Nu skulle ju vi äta på vår favvisrestaurang. Lasse plockar upp telefonen o ringer SL:s hittegods o Albin ringer en busschaufför-vän. Hur gör dem?! Vi ville ha inside-information om hitta-kamera-rutiner. Vem kollar om nåt blir kvarglömt?! Det visar sig iallafall att vi inte kan göra någonting mer denna dag. Utan får kolla upp om kameran har hittat till hittegodset idag, fredag. Men tur, härligt nog, slutar inte torsdan i tragik, utan vi hade en himla kul kväll på Fridays, o därefter Jesus-snack hemma hos oss! Najs!!
Nu då till dagens Nyhet! Jo, kameran är hittad. Bussen vi åkte hade troligtivs igår åkt direkt till bussgaraget efter vår tur. O den snygga kameran är strax i Filippa Hagels händer.
Tack gode Gud!!

1 kommentar:

F sa...

jag är speachless. mm, it´s all good.